Wat wij u te bieden hebben

Welke bouwdroom u ook koestert,
samen maken we hem waar

Traditionele bouw

Traditionele bouw

Met een volledige uitvoering van het integrale bouwproces is Van Houtven uw ideale partner voor traditionele en duurzame (ver)bouwprojecten, zowel commercieel als residentieel.

Lees meer

Massieve houtbouw

Massieve houtbouw

Om de opties voor de klant zo ruim mogelijk te maken, ontwikkelt Van Houtven ook nieuwbouw en verbouwprojecten in massief hout. Ontdek het waarom van massieve houtbouw hier.

Lees meer

Design & Build

Design & Build

Dankzij een Design & Build-aanpak draagt Van Houtven als enige partij de verantwoordelijkheid bij het realiseren van uw instapklare project. Uiteraard steeds in samenwerking met uitstekende architecten.

Lees meer

Enkele realisaties

Nieuwbouw Sint-Martens-Latem

- Traditionele bouw

Omdat Stephanie het druk heeft met haar eigen zaak en haar gezin, zocht ze een betrouwbare partner om de bouw van haar woning in goede banen te leiden.

Houtmassiefbouw Ter Wilgen in Deinze

- Massieve houtbouw

Een voorbeeld van Van Houtven die dankzij massieve houtbouw een complex (ver)bouwproject tot een goed einde wist te brengen, is de woonresidentie Ter Wilgen.

Project 2 woningen Ternat

- Traditionele bouw

Het nieuw samengesteld gezin, realiseerde samen met Van Houtven een uniek en tegelijk complex concept: twee aparte woningen met een doorsteek van het ene huis naar het andere.

U heeft bouw- of renovatieplannen?
Wij luisteren graag naar uw verhaal!

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Geef een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht

Gelieve alle velden correct in te vullen.

(*) Verplichte velden

 

Bel: 09/282.90.30
Mail: info@vanhoutven.be

Van Houtven nv
Kapellestraat 2 Bus 3
9800 Astene (Deinze)

BTW BE 0428.572.823

Van Houtven nv gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op verdergaan te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden & privacy policy gelezen te hebben.