Project 2 woningen Ternat

Samen met elk
een eigen stek

Britt en Ann konden hun geluk niet op toen ze, haast bij wonder, de kans kregen om in hun favoriete wijk twee bouwpercelen naast elkaar te kopen. Het nieuw samengesteld gezin, elk met kinderen, realiseerde er samen met Van Houtven een uniek en tegelijk complex concept: twee aparte woningen, telkens aangepast naar de specifieke noden van de afzonderlijke opdrachtgevers, met een doorsteek van het ene huis naar het andere.

nieuwbouw  /  open bebouwing  /  halfopen bebouwing  /  modern
Project 2 woningen Ternat

Twee huizen, één droomlocatie

De woningen van Britt en Ann liggen op wandelafstand van openbaar vervoer, winkels en het station. De opgemaakte plannen voor de woningen omvatten een indeling met veel licht en open ruimte. De woning van Britt is daar het beste voorbeeld van, met zicht naar de tuin vanuit zowel de keuken, de zithoek als de leefruimte. Ann daarentegen houdt iets meer van kleinere ruimtes zoals een gesloten keuken en liet de plannen daarom aanpassen. Ook de zoon van Ann en de twee dochters van Britt hebben elk hun eigen kamer, terwijl zich op de bovenste verdieping een doorgang tussen de twee huizen bevindt.

Getuigenis van de klant

“Alles minutieus afgewerkt”

"De keuze om met Van Houtven samen te werken was gebaseerd op puur vertrouwen. Telkens het over materiaalkeuze ging, primeerde kwaliteit en duurzaamheid.  Dat gaf ons meteen een goed gevoel. Van onze keuze voor Van Houtven hebben we nog geen seconde spijt gehad. We werden altijd uitvoerig bijgestaan met nuttige tips en kregen oplossingen aangereikt waar nodig. Voorts is de opvolging van de werken vlekkeloos verlopen en is alles minutieus afgewerkt. Enkel de tuinen, die zijn momenteel nog een savanne. Maar dat wordt ons volgende projectje. Heel veel kans dat we ook dan even bij Houtven te rade zullen gaan voor het kiezen van materialen."

U heeft bouw- of renovatieplannen?
Wij luisteren graag naar uw verhaal!

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Geef een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht

Gelieve alle velden correct in te vullen.

(*) Verplichte velden

Bel: 09/282.90.30
Mail: info@vanhoutven.be

Van Houtven nv
Kapellestraat 2 Bus 3
9800 Astene (Deinze)

BTW BE 0428.572.823

Van Houtven nv gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op verdergaan te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden & privacy policy gelezen te hebben.