Design & Build Design & Build
Design & Build
Design & Build

Design & Build

Geen zin in een dubbele zoektocht naar eerst een architect en dan een aannemer? Met de Design & Build-methode hoeft dat helemaal niet. Met één aanspreekpunt staat er een voltallig team voor u klaar om uw bouwproject te realiseren.

Eén aanspreekpunt
regelt alles voor uw bouwproject

Voor het ontwerp neemt van Houtven steeds een gerenommeerd architect onder de arm, die gespecialiseerd is in het type project dat u voor ogen heeft. Dankzij onze ervaring weten wij welke architect het beste aansluit bij uw specifieke wensen. Doorheen het hele project kan u zeker zijn van een harmonieuze samenwerking tussen ontwerper en aannemer. Zelf heeft u één aanspreekpunt bij Van Houtven, en die regelt alles voor uw bouwproject. Zo ruilt u potentiële misverstanden en conflicterende partijen in voor sterke communicatie, strikte opvolging en een zorgeloos verloop.

Kortom, met een Design & Build-aanpak neemt Van Houtven alle verantwoordelijkheid op zich, zowel voor het ontwerp, de uitvoering, alsook de timing en het budget van uw (ver)bouwproject. U wordt volledig ontzorgt, en Van Houtven staat altijd voor u klaar.

 

Zie hier 2 projecten die Van Houtven gerealiseerd heeft volgens het principe van Design and Build.

Project Casa Verdé

Project Ter Wilgen

U heeft bouw- of renovatieplannen?
Wij luisteren graag naar uw verhaal!

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Geef een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht

Gelieve alle velden correct in te vullen.

(*) Verplichte velden

 

Bel: 09/282.90.30
Mail: info@vanhoutven.be

Van Houtven nv
Kapellestraat 2 Bus 3
9800 Astene (Deinze)

BTW BE 0428.572.823

Van Houtven nv gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op verdergaan te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden & privacy policy gelezen te hebben.