Traditionele bouw Traditionele bouw
Traditionele bouw
Traditionele bouw

Traditionele bouw

Als totaalaannemer garandeert Van Houtven een proactieve, transparante en professionele begeleiding gedurende uw volledig bouwtraject van A tot Z.  Van voor de start van uw bouwproject wordt een gedetailleerd draaiboek met strikte timing opgemaakt én opgevolgd. Ons doel is u zoveel als mogelijk te ontzorgen en uw bouwproject als een aangename beleving te laten ervaren.

 

U wordt bij elke stap permanent bijgestaan met professioneel advies zodat u er niet alleen voor staat bij het nemen van juiste keuzes en beslissingen. Geen onaangename verassingen, maar complete transparantie in alle communicatie. Zo kan bouwen of verbouwen ook leuk zijn.

Dankzij jarenlange samenwerking met ervaren en betrouwbare partners dewelke waardevolle architectuur en duurzame bouwmethodes hoog in het vaandel dragen, levert Van Houtven uw uniek bouwproject feilloos af. Uiteraard is dit prioritair gepaard aan een vooropgesteld budget die steeds aan de basis ligt van ieder nieuw bouwproject, klein of groot.

Wat is traditioneel bouwen?

Bij traditioneel bouwen en traditioneel verbouwen wordt er gekozen voor de gekende methodes. Het resultaat is een huis dat in alle comfort voorziet, goed geïsoleerd is, en een traditionele basis heeft. Onze 30 jaar ervaring bewijst ons oog voor detail en kennis van traditionele bouw. In al onze verbouwingen en bouwprojecten volgt Van Houtven elke stap van het proces zorgvuldig op zodat ook aan alle vereisten en reguleringen wordt voldaan. Toch is traditie niet het enige dat de klok slaat. Van Houtven blijft altijd innoveren door samen te werken met ervaren en vernieuwende architecten.

Met één oog op vernieuwing en één oog op de vakkennis van traditionele bouw is Van Houtven de perfecte partner voor al uw projecten!

Wilt u meer weten over onze andere en milieuvriendelijke methode van bouwen, massieve houtbouw? Deze ultramoderne en ecologische manier van bouwen en verbouwen levert u een bijna-energiezuinig huis op, zonder in te boeten aan comfort en stijl. Bent u eerder op zoek naar een manier om uw bouwdroom te verwezelijken zonder eindeloos op zoek te gaan naar een architect, bouwheer en andere betrokken partijen? Lees dan verder over onze ontzorgende Design & Build methode.

 

Enkele realisaties

U heeft bouw- of renovatieplannen?
Wij luisteren graag naar uw verhaal!

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Geef een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht

Gelieve alle velden correct in te vullen.

(*) Verplichte velden

 

Bel: 09/282.90.30
Mail: info@vanhoutven.be

Van Houtven nv
Kapellestraat 2 Bus 3
9800 Astene (Deinze)

BTW BE 0428.572.823

Van Houtven nv gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op verdergaan te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden & privacy policy gelezen te hebben.