Traditionele bouw Traditionele bouw
Traditionele bouw
Traditionele bouw

Traditionele bouw

Op vlak van bouwen of verbouwen op de klassieke manier garandeert Van Houtven een proactieve en transparante begeleiding gedurende het volledige proces. Er wordt aan het begin van elk project een gedetailleerd draaiboek met strikte timing opgemaakt én opgevolgd. Onze klanten een aangenaam bouwproces bezorgen dragen wij dan ook hoog in de vaandel.

U wordt bij elke stap met raad en daad bijgestaan. Bij Van Houtven staat u er niet alleen voor, waardoor u gerust kan zijn in de vooruitgang van uw bouw- of renovatieproject. Geen onaangename verrassingen, maar complete transparantie in alle communicatie. Zo kan bouwen en verbouwen ook leuk zijn!

Dankzij jarenlange samenwerking met betrouwbare partners kunnen wij onze klanten kwalitatief, esthetisch, economisch en ecologisch vastgoed leveren.

Wat is traditioneel bouwen?

Bij traditioneel bouwen en traditioneel verbouwen wordt er gekozen voor de gekende methodes. Het resultaat is een huis dat in alle comfort voorziet, goed geïsoleerd is, en een traditionele basis heeft. Onze 30 jaar ervaring bewijst ons oog voor detail en kennis van traditionele bouw. In al onze verbouwingen en bouwprojecten volgt Van Houtven elke stap van het proces zorgvuldig op zodat ook aan alle vereisten en reguleringen wordt voldaan. Toch is traditie niet het enige dat de klok slaat. Van Houtven blijft altijd innoveren door samen te werken met ervaren en vernieuwende architecten.

Met één oog op vernieuwing en één oog op de vakkennis van traditionele bouw is Van Houtven de perfecte partner voor al uw projecten!

Wilt u meer weten over onze andere en milieuvriendelijke methode van bouwen, massieve houtbouw? Deze ultramoderne en ecologische manier van bouwen en verbouwen levert u een bijna-energiezuinig huis op, zonder in te boeten aan comfort en stijl. Bent u eerder op zoek naar een manier om uw bouwdroom te verwezelijken zonder eindeloos op zoek te gaan naar een architect, bouwheer en andere betrokken partijen? Lees dan verder over onze ontzorgende Design & Build methode.

 

Enkele realisaties

U heeft bouw- of renovatieplannen?
Wij luisteren graag naar uw verhaal!

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Geef een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht

Gelieve alle velden correct in te vullen.

(*) Verplichte velden

Bel: 09/282.90.30
Mail: info@vanhoutven.be

Van Houtven nv
Kapellestraat 2 Bus 3
9800 Astene (Deinze)

BTW BE 0428.572.823

Van Houtven nv gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op verdergaan te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden & privacy policy gelezen te hebben.