Nieuwbouw Sint-Martens-Latem

Nieuwbouw met zicht op de Leievallei

Stephanie en haar jonge gezin lieten door architectenbureau Berkein een tijdloze en duurzame villa ontwerpen. Omdat Stephanie het druk heeft met haar eigen zaak en haar gezin, zocht ze een betrouwbare partner om de bouw van haar woning in goede banen te leiden. Die vond ze in totaalaannemer Van Houtven.

nieuwbouw  /  energiezuinig  /  duurzaam  /  natuurlijke materialen  /  hout
Nieuwbouw Sint-Martens-Latem

Samen op zoek naar oplossingen

Stephanie ging met projectleider Philip van Van Houtven op zoek naar de meest geschikte bouwmaterialen, vloerverwarmingstechnieken, elektrische installaties en sanitaire voorzieningen. Ook voor de keuze van de keuken, het meubilair en de verlichting kon ze rekenen op professioneel advies.

Uiteindelijk opteerde Stephanie vooral voor natuurlijke en tijdloze materialen die het ontwerp van de architect perfect aanvullen: gelakt houten buitenschrijnwerk, eiken binnendeuren, keuken en parket.  Om de omstandigheden voor al dat hout optimaal te houden werd een ventilatiesysteem met luchtbevochtigingsinstallatie voorzien. Op het vlak van verlichting maakte Stephanie met led-verlichting de meest ecologische keuze. Er werd ook een terrasoverkapping geplaatst die dienst doet als zonnewering voor het terras zelf én de leefruimte. Het eindresultaat is een woning die vandaag al beantwoordt aan de energienormen van 2021.

Getuigenis van de klant

“Bouwen zonder zorgen”

"Het grote voordeel van werken met totaalaannemer Van Houtven is dat de timing, de planning en het budget permanent onder controle worden gehouden. Alles wordt nauwkeurig gepland. Van Houtven weet perfect wanneer bestellingen geplaatst moeten worden en in welke volgorde de werken moeten gebeuren. Zo verlies je als klant geen tijd. Bovendien is Van Houtven één van de weinige bouwondernemingen die een 100% voltooiingsbankwaarborg biedt. Wat er ook gebeurt, je bent er als klant zeker van dat de bouwwerken doorgaan."

U heeft bouw- of renovatieplannen?
Wij luisteren graag naar uw verhaal!

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Geef een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht

Gelieve alle velden correct in te vullen.

(*) Verplichte velden

 

Bel: 09/282.90.30
Mail: info@vanhoutven.be

Van Houtven nv
Kapellestraat 2 Bus 3
9800 Astene (Deinze)

BTW BE 0428.572.823

Van Houtven nv gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op verdergaan te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden & privacy policy gelezen te hebben.