Wat wij u te bieden hebben

Welke bouwdroom u ook koestert,
samen maken we hem waar

Hoe wij met elkaar kunnen samenwerken

Wij staan u bij,
van start tot finish

Bouwen of verbouwen is voor velen een grote droom. Tegelijkertijd schrikt de hoeveelheid tijd en energie die het opslorpt én de technische kennis die erbij komt kijken heel wat mensen af. In dat avontuur kunnen wij u van start tot finish bijstaan: binnen uw budget, rekening houdend met uw persoonlijkheid en voorkeuren en met veel aandacht voor kwalitatieve en duurzame materialen en energiezuinigheid.

Met ons wordt bouwen een pak eenvoudiger

U denkt aan (ver)bouwen?

Ruim 30 jaar lang verzorgt Van Houtven de bouw en renovaties van woning-, villa-, kantoor- en appartementsgebouwen met “turnkey delivery”. Ieder project, klein of groot, wordt volledig opgevolgd en beheerd door één projectleider/ingenieur, dit in nauwe samenspraak met de bouwheer en de architect. Dankzij een select kransje vaste partners, sommigen al meer dan een kwarteeuw!, zijn onze klanten gewaarborgd van duurzaam vastgoed van topkwaliteit. Met Van Houtven wordt bouwen of verbouwen een pak eenvoudiger voor u.

Stap 1: Samen nemen we uw (ver)bouwplannen onder de loep.

Geen plannen zonder een eerste kennismaking. In een verkennend gesprek bespreken we uw (ver)bouwplannen uitgebreid. Wat zijn uw wensen? Zijn de plannen technisch haalbaar? Welke stijl heeft u voor ogen? En welk budget wilt u besteden? Samen met u brengen we een bezoekje aan het pand dat u wil renoveren. Maximaal drie weken na ons vrijblijvende gesprek bezorgen we u een realistische prijsraming, eventueel vergezeld van een uitgewerkt concept. Ook bepalen we de huidige toestand aan de hand van de bestaande plannen en een fotoreportage.

Stap 2: We maken een persoonlijke (ver)bouwstudie op maat

Na de kennismaking is het tijd voor een persoonlijke (ver)bouwstudie op maat. We verzamelen daarbij advies en prijsramingen bij verschillende gespecialiseerde leveranciers en bepalen de afwerkingsgraad en materiaalkeuze. We houden daarbij rekening met specifieke technieken qua elektriciteit, verwarming, keuken, sanitair, maar ook qua ventilatie, energiebesparende en milieuvriendelijke maatregelen en de wettelijke EPB-normen. Uiteraard bespreken we de (ver)bouwstudie uitgebreid tijdens een overlegmoment. Wij kunnen een 3D-voorontwerp voorzien zodat u kunt zich alvast iets kan voorstellen bij uw ideeën.

Stap 3: Tijd voor een overeenkomst

U heeft beslist om met ons samen te werken? Dan sluiten we een (ver)bouwovereenkomst af met een overzichtelijk en transparant lastenkohier. In samenspraak met de architect wordt de bouwaanvraag ingediend.

Stap 4: Een persoonlijke projectleider staat u bij

Zoals in het leven zelf, gaat alles vlotter wanneer iemand u bijstaat. Uw persoonlijke projectleider is verantwoordelijk voor het volledige project. Hij fungeert als aanspreekpunt voor, tijdens en na de werken. Ook begeleidt hij u bij het kiezen van de materialen, de uitvoering van de technieken en de aanvragen van alle nutsvoorzieningen. Tot slot zorgt hij voor een strikte planning en volgt hij de werken strikt op. Uw persoonlijke projectleider wordt voortdurend bijgestaan door ons voltallige team. Zo zorgen we er samen voor dat u zorgeloos kunt genieten van de bouw van uw droomproject.

Stap 5: De realisatie van de bouw of verbouwing

Samen met u controleren we of alle werken volgens afspraak werden afgrond en maken we een proces-verbaal op van de voorlopige oplevering. Op dat moment gaat ook onze 10-jarige aansprakelijkheidsprocedure in. Uw persoonlijke projectleider en ons eigen team blijven in afwachting van de definitieve oplevering tot uw dienst. Intussen kunt u wel al genieten van uw nieuwe woonst, uw exclusieve droomhuis. De definitieve oplevering volgt binnen het jaar.

Stap 6: Met ijzersterkte financiële garanties

Wij vinden het belangrijk om in vertrouwen met u samen te werken, ook op financieel vlak. Daarom kiezen we voor ijzersterke garanties. Voor we de werken aanvangen, leggen we de prijs en vooropgestelde afleveringsdatum vast. Tijdens de (ver)bouwperiode sluiten we een ABR-verzekering af die alle bouwrisico’s dekt. U geniet van een financiële borgstelling van 100% (bij nieuwbouw), overeenkomst volgens de Wet Breyne en een 10-jarige aansprakelijkheidsverzekering. Bovendien zijn wij lid van de Confederatie Bouw, een extra garantie.

U heeft bouw- of renovatieplannen?
Wij luisteren graag naar uw verhaal!

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Geef een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht

Gelieve alle velden correct in te vullen.

(*) Verplichte velden

 

Bel: 09/282.90.30
Mail: info@vanhoutven.be

Van Houtven nv
Kapellestraat 2 Bus 3
9800 Astene (Deinze)

BTW BE 0428.572.823

Van Houtven nv gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op verdergaan te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden & privacy policy gelezen te hebben.