Massieve houtbouw Massieve houtbouw
Massieve houtbouw
Massieve houtbouw

Massieve houtbouw

Om onze klanten een breed gamma aan opties te kunnen aanbieden in de zoektocht naar het huis van hun dromen, volgen we bij Van Houtven ook de ontwikkelingen op het vlak van massieve houtbouw op de voet. Zo gebruiken we vandaag al het innovatieve Magnumboard® bij onze vastgoedprojecten. 

 

 

https://www.swisskrono.de/Building-Materials/Prefabricated-construction/references-1319212329.html

Budgetvriendelijk
en ecologisch geproduceerd

Een voorbeeld van Van Houtven die, dankzij massieve houtbouw met Magnumboard®, een complex renovatieproject tot een goed einde wist te brengen, is de woonresidentie Ter Wilgen in Deinze. Daarbij werden twee bestaande woningen grondig gerenoveerd en aangevuld met nieuwbouw tot zeven woonentiteiten. Dankzij de technische houtpanelen van Magnumboard® slaagde Van Houtven erin om twee volwaardige verdiepingen op te trekken bovenop de bestaande constructie zonder daarbij de stabiliteit aan te tasten. Bovendien maakt het gebruik van de massieve, naadloze, luchtdichte en waterafstotende panelen van Magnumboard® dat residentie Ter Wilgen beantwoordt aan de BEN-norm (Bijna Energie Neutraal E-peil van <30).

Dankzij het efficiënte bouwsysteem kon het project overigens een viertal maanden sneller afgeleverd worden. En in vergelijking met andere bouwmethodes wordt de CO2-afdruk met 90% gereduceerd!

Enkele realisaties

U heeft bouw- of renovatieplannen?
Wij luisteren graag naar uw verhaal!

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Geef een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht

Gelieve alle velden correct in te vullen.

(*) Verplichte velden

Bel: 09/282.90.30
Mail: info@vanhoutven.be

Van Houtven nv
Kapellestraat 2 Bus 3
9800 Astene (Deinze)

BTW BE 0428.572.823

Van Houtven nv gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op verdergaan te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden & privacy policy gelezen te hebben.