Casa Verdé in Deinze

Wonen en werken
in harmonie

Wegens constante uitbreiding van de commerciële activiteiten en de gekende mobiliteitsproblematiek in de Gentse stadskern, zochten Topburo en CEO Dave Follens al enige tijd naar een ruimere en efficiëntere locatie. Van Houtven kwam met de oplossing aan de hand van een energiezuinig nieuwbouwproject langs de Gentsesteenweg te Deinze: Casa Verdé. Opvallend aan deze ontwikkeling is de combinatie commercieel en residentieel vastgoed.

nieuwbouw  /  gemengd residentieel/commercieel  /  energiezuinig  /  modern comfort
Casa Verdé in Deinze

De perfecte match

Voor één van de marktleiders in kantoorinrichting, het Gentse bedrijf Topburo, realiseerde Van Houtven in Deinze Casa Verdé, een bijna-energieneutraal nieuwbouwproject dat 2.218m² omvat. Meer dan de helft van deze oppervlakte wordt vandaag ingenomen door Topburo, dat de ruimtes gebruikt als showroom en kantoorruimte. De resterende oppervlaktes bestaan uit een gevarieerde mix aan appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers.
Zowel het commerciële gedeelte als de residenties genieten van high-tech voorzieningen op gebied van energiezuinigheid en woon-/werkcomfort.

Casa Verdé zet wonen en werken in harmonie centraal.

Getuigenis van de klant

“Handen vrij voor de zaak”

"We waren met Topburo al een tijd op zoek naar een betrouwbare en flexibele partner voor een nieuwe uitvalsbasis. Al van bij het eerste gesprek bleek dat het team van Van Houtven te zijn. Gezien onze drukke agenda’s en de strikte vooropgestelde opleveringstermijn konden wij steeds rekenen op deskundig advies bij het maken van beslissingen en keuzes. Heel handig was het feit dat alle communicatie verliep via één persoon, ingenieur Philip Bekaert, waardoor snel beslissingen konden genomen worden. Deze efficiënte aanpak zorgde ervoor dat wij grotendeels onze handen vrij hadden om de activiteiten van Topburo verder te zetten zonder stress of oponthoud. Dus bouwen kan dan toch nog leuk zijn!"

U heeft bouw- of renovatieplannen?
Wij luisteren graag naar uw verhaal!

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Geef een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht

Gelieve alle velden correct in te vullen.

(*) Verplichte velden

 

Bel: 09/282.90.30
Mail: info@vanhoutven.be

Van Houtven nv
Kapellestraat 2 Bus 3
9800 Astene (Deinze)

BTW BE 0428.572.823

Van Houtven nv gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op verdergaan te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden & privacy policy gelezen te hebben.