Verbouwing Sint-Martens-Leerne

Modern comfort met
behoud van authenticiteit

Curt en Charlotte wilden voor hen en hun twee tieners een nieuwe thuis en werkgelegenheid creëren in een te renoveren privévilla met apart thuiskantoor. Het pand, gebouwd in 1962, was bij aanvang van de verbouwingen nog grotendeels in oorspronkelijke staat. Dat wil zeggen: overal enkel glas, geen spouw- of dakisolatie.

verbouwing  /  renovatie  /  hout  /  isoleren  /  ventilatie  /  authentiek  /  duurzaamheid
Verbouwing Sint-Martens-Leerne

Naar een optimaal E-peil

Om het economisch optimum qua E-peil te bereiken werd in overleg met Van Houtven gekozen voor de installatie van nieuw houtschrijnwerk met dubbele isolerende beglazing, isolatie van spouw en dak en de installatie van een ventilatiesysteem D met warmterecuperatie.

Ook werden alle elektriciteit en sanitaire voorzieningen volledig vernieuwd. De keuken werd verplaatst naar een gunstigere en gezelligere locatie, een dressing werd gemaakt met doorgang naar badkamer en de zolder kreeg een opwaardering tot entertainmentruimte voor de kinderen. Speciale aandacht ging tenslotte naar het behoud van de oude charmante elementen aanwezig in het pand, zoals het parket en de natuurstenen vloeren, de massieve eiken deuren en de houten rolluiken die werden hersteld en geautomatiseerd.

Getuigenis van de klant

“Alles duidelijk besproken en nagekomen”

"Van in het begin waren de contacten met Van Houtven uitstekend. De budgetten werden heel grondig en in detail opgesteld en werden doorheen het proces ook heel goed bewaakt. Als we tijdens het verloop van de werken iets extra vroegen, werd de meerprijs daarvan ook heel duidelijk besproken. De timing van de uitvoering van de werken was eveneens perfect. Het stemt ons ook tevreden dat het bedrijf de mooie, waardevolle materialen met veel respect heeft gered. Verder zijn we ook bij onze kleinere keuzes zoals toestellen, sanitair en verlichting erg goed begeleid. Wij zijn dan ook enorm tevreden."

U heeft bouw- of renovatieplannen?
Wij luisteren graag naar uw verhaal!

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Geef een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht

Gelieve alle velden correct in te vullen.

(*) Verplichte velden

 

Bel: 09/282.90.30
Mail: info@vanhoutven.be

Van Houtven nv
Kapellestraat 2 Bus 3
9800 Astene (Deinze)

BTW BE 0428.572.823

Van Houtven nv gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op verdergaan te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden & privacy policy gelezen te hebben.