Verbouwing Sint-Denijs-Westrem

Het interieur voor
de ideale gezinswoning

Leen en Eddy wilden aanvankelijk enkel hun oubollige keuken verbouwen. Die dateerde nog uit de jaren ‘60 en was bovendien afgesloten van de leefruimte en de rest van het huis. Ze kozen er uiteindelijk voor om samen met Van Houtven de volledige benedenverdieping onder handen te nemen.

verbouwing  /  renovatie  /  lichtrijk  /  binnenhuis  /  keuken  /  open ruimte
Verbouwing Sint-Denijs-Westrem

Van gesloten en donker naar open en lichtrijk

De indeling van de benedenverdieping werd grondig gewijzigd. Een stuk van de hal werd opgeofferd om de keuken ruimer te maken en de grote dwarse scheidingsmuur tussen keuken en woonkamer verdween waardoor er één grote ruimte ontstond. Van Houtven verving ook alle vloeren en plaatste overal nieuwe verwarming.

Voor de open keuken kozen Leen en Eddy voor een strakke witte uitvoering met donkergrijs werkblad, perfect in balans met de donkergrijze vloer. Ook bij de afwerking en accessoires werd gespeeld met verschillende grijstinten voor een harmonieus geheel. 
Omdat tijdens de werken de hele leefruimte van het gezin werd aangepakt, stelde Van Houtven een Mobilhome ter beschikking.

Getuigenis van de klant

“Het gevoel in een nieuw huis te wonen”

"Het is frappant hoe de indeling en de sfeer helemaal veranderd is. We hebben het gevoel dat we in een nieuw huis wonen. Het plaatje klopt gewoon. Vanuit de keuken heb je nu zicht op de tuin terwijl de rest van het gezin gewoon in dezelfde ruimte vertoeft, wat ons gezinsleven een stuk intenser en gezelliger maakt. We waren dan ook meteen overtuigd bij het zien van het eindresultaat: een praktische indeling met grote ruimtes en heel veel licht. De samenwerking met Van Houtven liep uitstekend. Zo konden we bij aanvang kiezen uit twee ontwerpen in verschillende stijlen, gaven ze ons meteen een goede inschatting van het budget en waren de vakmannen stuk voor stuk echte professionals."

U heeft bouw- of renovatieplannen?
Wij luisteren graag naar uw verhaal!

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Geef een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht

Gelieve alle velden correct in te vullen.

(*) Verplichte velden

 

Bel: 09/282.90.30
Mail: info@vanhoutven.be

Van Houtven nv
Kapellestraat 2 Bus 3
9800 Astene (Deinze)

BTW BE 0428.572.823

Van Houtven nv gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op verdergaan te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden & privacy policy gelezen te hebben.