Te Koop in Astene

Te Koop in Astene

"Ter Wilgen" is een kleinschalige Bijna Eenergie en CO2-neutraal woonproject van 7 entiteiten te Astene, Emiel Clauslaan 38. Deze instapklare penthouse wordt te koop aangeboden inclusief 1 garage en 2 parkeerplaatsen. Een hoogwaardige inrichting wordt voorzien van o.a. massieve plankenvloeren, hyper geïnstalleerde maatkeuken,.... . Deze penthouse is volledig afgewerkt en geschilderd. Er zijn ook 2 grote gemeenschappelijke fietsenbergingen. 

Te Koop in Astene

Wonen in de onmiddellijke omgeving
van alles!

In de onmiddellijke omgeving van de residentie bevinden zich ook diverse grotere winkelketens zoals Colruyt, Delhaize, Lidl, Aveve, Weba, Colora, Ixina, Gamma, Hubo alsook Mercedes, Ford, Opel, Volvo, Peugeot …

Ook het natuur- en recreatiedomein de Brielmeersen en het vakantiedomein de Ceder liggen vlakbij. Even rustig ontspannen en genieten van de natuur – het kan!

prijs € 389.300 excl. kosten incl. garage en 2 parkeerplaatsen
oppervlakte appartement 124 m²
oppervlakte terras 32 m²
oppervlakte garage en parkeerplaatsen 17 m² en 26 m²
2 gemeenschappelijke fietsenbergingen

U heeft bouw- of renovatieplannen?
Wij luisteren graag naar uw verhaal!

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Geef een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht

Gelieve alle velden correct in te vullen.

(*) Verplichte velden

Bel: 09/282.90.30
Mail: info@vanhoutven.be

Van Houtven nv
Kapellestraat 2 Bus 3
9800 Astene (Deinze)

BTW BE 0428.572.823

Van Houtven nv gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op verdergaan te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden & privacy policy gelezen te hebben.