Knokke - Residentie Anouk

Nieuwbouw met
een persoonlijke toets

Mieke en Leo leiden een eigen bedrijf in Antwerpen en hebben bijgevolg een druk leven. Om even aan dat drukke bestaan te ontsnappen, trekken ze zich geregeld een weekendje terug aan zee, waar ze lange tijd een appartement zochten. Uiteindelijk kwamen ze terecht bij Residentie Anouk in Knokke, een project van Van Houtven. Die aankoop viel zodanig goed mee dat het koppel besliste om een tweede appartement aan te kopen in hetzelfde gebouw.

nieuwbouw  /  appartement  /  functionaliteit  /  moderne uitstraling  /  op maat van de klant
Knokke - Residentie Anouk

Eenvoud en functionaliteit aan zee

Residentie Anouk is centraal gelegen in een rustige buurt, in een zijstraat van de belangrijkste winkelstraat. Voor de inrichting van het appartement is door Mieke en Leo gekozen voor een strakke stijl met zwart/wit accenten die in elke ruimte terugkomen en het geheel een sereen en aantrekkelijk karakter geeft. De houten vloer met natuurlijk uitzicht zorgt voor een warme sfeer. Ondanks het feit dat het appartement een bescheiden oppervlakte heeft, oogt het toch heel open en ruim. Dat komt vooral door de praktische indeling waarbij alle nodige elementen toch aanwezig zijn. Zo kijken de leefruimte met zithoek en een eetgedeelte uit op de halfopen keuken.

Getuigenis van de klant

“Bijna als familie”

"Toen we het appartement kochten, stond enkel nog maar de ruwbouw recht. Na het bekijken van de oorspronkelijke plannen hebben we de voorgestelde indeling volledig omgegooid. We wilden immers een vakantiegevoel creëren, in een interieur dat makkelijk te onderhouden valt. Dat Van Houtven meteen in ons verhaal wilde meestappen, vonden we een enorme opsteker. Zij stuurden bij waar nodig, dachten met ons mee, hielpen bij de materiaalkeuze en volgden het verloop van de werken van heel nabij op. Alle contacten verliepen daarbij steeds in een ongedwongen sfeer. We kunnen zelfs bijna van een familiale band spreken. We zaten van bij het begin op dezelfde golflengte, zozeer dat we beslisten om ook het nog vrijstaande duplex appartement op de bovenste verdieping van Residentie Anouk aan te kopen."

U heeft bouw- of renovatieplannen?
Wij luisteren graag naar uw verhaal!

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Geef een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht

Gelieve alle velden correct in te vullen.

(*) Verplichte velden

 

Bel: 09/282.90.30
Mail: info@vanhoutven.be

Van Houtven nv
Kapellestraat 2 Bus 3
9800 Astene (Deinze)

BTW BE 0428.572.823

Van Houtven nv gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op verdergaan te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden & privacy policy gelezen te hebben.