Renovatie in Aalst

Ideale mix van
oud en nieuw

 In 2006 nam Nathalie, samen met partner Andy, haar intrek in het huis van haar grootvader. Toen het koppel hun eerste kindje verwachtte, drong zich een nijpende beslissing op: grondig verbouwen of uitkijken naar een nieuwbouwwoning. Het was uiteindelijk de familieband die het haalde. Een architect tekende de plannen waarna Nathalie en Andy bij Van Houtven aanklopten om de realisatie van hun droomhuis in goede banen te leiden.

nieuwbouw  /  renovatie  /  verbouwen  /  functionaliteit
Renovatie in Aalst

Van donker en onpraktisch naar open en licht

Iedereen kent ze wel, de huizen van weleer. Veel kleine ruimtes, weinig daglicht, een naar huidige normen erg onpraktische indeling met achteraan een reeks aanbouwen die er bij zijn gekomen naarmate de jaren voort kabbelden. Het plan van de door Nathalie en Andy aangestelde architect had dan ook vooral de bedoeling om licht en ruimte te creëren in de woning. Door onder meer de achtergevel met de bijgebouwen af te breken om plaats te maken voor een lumineuze aanbouw is de oude onpraktische woning omgevormd tot een luchtig ruim woonhuis waar de ondertussen twee kinderen zich mateloos kunnen uitleven.

Getuigenis van de klant

“Een plek waar iedereen
zijn ding kan doen”

Eigenlijk zijn we via onze ouders in contact gekomen met Van Houtven. Ze toonden ons een aantal voorbeelden van eerder gerealiseerde projecten waardoor we vrij snel de knoop hebben doorgehakt. Aangezien er ondertussen een kleintje in huis rondliep waren dergelijke verbouwingen niet evident. We konden immers gedurende een periode niet in ons huis wonen. Dat alles binnen de vooropgestelde termijn klaar zou raken, was dan ook heel erg belangrijk. Van Houtven heeft ons van bij het begin bijgestaan met advies en tips. We hebben nu een aangename open woning met veel ruimte waar iedereen zijn ding kan doen. Het is niet alleen een praktische woning maar bovenal een gezellige woning. Ideaal voor ons gezin.

U heeft bouw- of renovatieplannen?
Wij luisteren graag naar uw verhaal!

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Geef een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht

Gelieve alle velden correct in te vullen.

(*) Verplichte velden

Door aanhoudende problemen met onze externe telecom leverancier zijn wij momenteel telefonisch niet bereikbaar op onze vaste lijn. Wij proberen dit ongemak zo snel mogelijk op te lossen.

Bel: 09/282.90.30
Mail: info@vanhoutven.be

Van Houtven nv
Kapellestraat 2 Bus 3
9800 Astene (Deinze)

BTW BE 0428.572.823

Van Houtven nv gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op verdergaan te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden & privacy policy gelezen te hebben.