Astene Vrouwenstraat

Astene Vrouwenstraat

AS4 is een uniek en vooruitstrevend woonproject in Deinze. Het wordt in sterke mate gekenmerkt door het gebruik van bouwmaterialen dewelke in de "Circulaire economie" hun toepassing kunnen vinden. Bij "circulair bouwen" kijken we verder dan enkel het behalen van goede energieprestaties van een gebouw, we kijken ook naar de milieu impact en de levensduur van alle gebruikte materialen.

Het Van Houtven-bouwteam is zeer verheugd dat zij het "Circulair bouwen" sedert dit jaar al grotendeels toepast in zijn woon- en werkprojecten. 

 

Contacteer ons  geheel vrijblijvend als u meer wilt weten over dit project.

duurzaam  /  energiezuinig  /  BEN woning  /  circulair bouwen  /  milieuvriendelijk
Astene Vrouwenstraat

Woning 1: Half open bebouwing bestaande op gelijkvloers uit inkomhal, toilet, ruime berging, en één grote ruimte met keuken, eetplaats en living en carport, op de verdieping vinden we 3 slaapkamers, 2 badkamers , apart toilet en een technische berging.

Woning 2: gesloten bebouwing bestaande op gelijkvloers uit inkomhal, toilet, berging en één ruimte met keuken, eetplaats en living en carport; op de verdieping vinden we 3 slaapkamers, apart toilet, badkamer en technische berging.

Woning 3: half open bebouwing bestaande op gelijkvloers uit inkomhal, toilet, ruime berging en één ruimte met keuken, eetplaats en living en carport; op de verdieping vinden we nachthal, 3 slaapkamers, apart toilet, badkamer met ligbad en inloopdouche en technische berging.

Woning 4: open bebouwing ca bestaande op gelijkvloers uit inkomhal, toilet, ruime berging en één ruimte met keuken, eetplaats en living en carport; op de verdieping vinden we apart toilet, 3 slaapkamers, badkamer met inloopdouche en ligbad en technische berging.

Deze woningen zullen aangeboden worden na de realisatie van de ruwbouwwerken.

Interesse? Contacteer ons vrijblijvend!

U heeft bouw- of renovatieplannen?
Wij luisteren graag naar uw verhaal!

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Geef een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht

Gelieve alle velden correct in te vullen.

(*) Verplichte velden

Bel: 09/282.90.30
Mail: info@vanhoutven.be

Van Houtven nv
Kapellestraat 2 Bus 3
9800 Astene (Deinze)

BTW BE 0428.572.823

Van Houtven nv gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op verdergaan te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden & privacy policy gelezen te hebben.