Nieuwe website
binnenkort online

U denkt aan bouwen of renoveren?

Dan is Van Houtven uw geschikte partner! Ruim 30 jaar lang verzorgen wij de bouw en grondige renovatie van woning-, villa-, kantoren en appartementsgebouwen met “turnkey delivery”. Ieder project, klein of groot, wordt volledig opgevolgd en beheerd door 1 projectleider-ingenieur en dit in nauwe samenspraak met de bouwheer en architect.

“Quality is no accident,
it’s the result of an intelligent effort“

Technisch advies, quality- & budgetcontrolling, timing en transparante communicatie zijn bij Van Houtven dagelijkse taken dewelke strikt toegepast worden.

Massieve houtbouw

Budgetvriendelijk
en ecologisch geproduceerd

Om onze klanten een breed gamma aan opties te kunnen aanbieden in de zoektocht naar het huis van hun dromen, volgen we bij Van Houtven ook de ontwikkelingen op het vlak van massieve houtbouw op de voet. Zo gebruiken we vandaag al het innovatieve Magnumboard® bij onze vastgoedprojecten.

U heeft bouw- of renovatieplannen?
Wij luisteren graag naar uw verhaal!

Bel: 09/280.78.33
Mail: alex@vanhoutven.be

Van Houtven nv
Kapellestraat 2 Bus 3
9800 Astene (Deinze)

BTW BE 0428.572.823

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Geef een geldig e-mailadres in
Dit veld is verplicht

Gelieve alle velden correct in te vullen.

(*) Verplichte velden

Van Houtven nv gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op verdergaan te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden & privacy policy gelezen te hebben.